Ny glas himmelsbro i Si Racha är en stor inhemsk turism hit

Si Racha, Chonburi

En helt ny glashimmelbro i Si Racha är en stor hit som lockar många inhemska turister och nyfikna lokalbefolkning vid den stora invigningen den gångna helgen.

Bron, som ligger vid Khao Tabaek-templet, Moo 4, i Nong Kham-distriktet i e Si Racha-distriktet byggdes och designades av Phra Kruanyanprayut, Bowin-distriktets abbot och abbot i Wat Khao Tabaek. Det hade mjukt öppnat under tidigare veckor och hade redan visat sig vara en stor hit på virala sociala medier-videor.

Glasbron är en del av en övergripande himmelbro, som är 226 meter lång och förbinder Luang Pho Sothon-berget med Luang Pho Sothon-statyns byggplats. 

Templet har satt en donationsavgift för bron och bett om 40 baht per person. Detta är för både thailändska medborgare och utlänningar och används för att underhålla bron såväl som framtida tempelprojekt.

Glasdelen av bron tillåter upp till hundra besökare åt gången sa templet Abott.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/