Premiärministern ska göra en resa till södra Thailand i morgon för att besöka översvämningshärjade områden

södra Thailand-

Thailands premiärminister Prayut Chan O'Cha kommer att göra ett personligt besök i södra Thailand i morgon, den 7 december, för att turnera i översvämningshärjade provinser och erbjuda moraliskt stöd.

Besöket bekräftades tidigare idag av Anucha Burapachaisri, talespersonen för premiärministern.

Premiärminister Prayut kommer att besöka Nakhon Si Thammarat för att se över den övergripande översvämningssituationen, som enligt officiella rapporter nu ser att översvämningsvattnet minskar, och för att erbjuda nödöverlevnadspaket till lokala invånare som påverkas av situationen. Han kommer också att träffa relevanta lokala regeringstjänstemän som kommer att informera premiärministern om situationen samt ge en rundtur i området som har sett ett antal dödsfall och förödelse under den senaste veckan.

Premiärministern är också inställd på att leda ett möte med relevanta statliga myndigheter och tjänstemän i Nakhon Si Thammarat om långsiktig översvämningshantering. Du kan läsa mer om situationen i söder nedan:

Minst 5 människor dödades, tusentals hushåll led när kraftiga översvämningar slog Nakhon Si Thammarat igår

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/