Pattaya Cricket Club (PCC) mot Lords of the Beers (LOTB) – Pattaya-RST Indoor Cricket League-finaler – 7 dec 2020

Finalerna i Pattaya-RST Indoor Cricket League spelades på Rugby School Thailand, Banglamung, den 7 december 2020. PCC spelade LOTB för de 3rd och 4th plats. De hade spelat mot varandra i omgång 1 där PCC blev avrundade, men den här gången ställde PCC upp ett A-lag.

 

PCC vann toss och bad LOTB att slå först. Molin och Terry mötte Wez Masterton. En bra över för PCC eftersom endast 8 runs släpptes in men slagmännen hamnade i en mix-up och Molin kördes ut av Trevor Moolman. Matt Harkness bowlade härnäst och Molin gjorde stadigt mål. Simon Weatherill slog de 3rd över och slogs runt i hallen av Molin som slutade på 27 nr 35 för 1 efter 3 overs och en bra start. LOTB kämpade från och med nu då wickets föll stadigt och det var knappt med löpningar. Trevor kastade Gaurav på sin andra boll och hade otur att inte hålla en hård drive från Ricky, medan Wez bowlade bra för bara 7 extras. Bernie Lamprecht kastade parens sista över och Gaurav (4) kördes ut genom en annan mix-up. Ricky (9) var sedan fångad bakom av en utmärkt reflexfångst från Luke Stokes, så Bernie hade 2 för 7 i en over. 43 för 4 efter 6 overs och LOTB var under cosh. De sista 3 oversna slogs av det duktiga paret Sajan och Aman. Matt bowlade och höll saker och ting tätt med bara 8 insläppta. Trevor fick Sajan (6) att bolla för 10 av overen och så tog Wez den sista över. Sajan bestämde sig för att lämna en boll som han trodde skulle gå ner för benet och tappade sin benstumpe. 5-prickiga bollar med en bred vänster LOTB på 54 för 6 och står inför en uppförsbacke.

 

 

De vanliga öppnarna av Wez och Bernie tog vecket mot Ricky som släppte in 9 run men fick Bernie (14) fångad av Gaurav i skydd. Aman kastade en lös-ish över genom att släppa in 11 runs. Terry bowlade i sin vanliga brännande takt i 8 och lämnade PCC på 27 för 1 efter 3 overs. LOTB något före. Simon Weatherall och Trevor slog nästa mot Ricky. 8 av över men hårbotten på Trevor som fick sig själv utkörd. Simon levde ett charmat liv när han tappades två gånger. Aman släppte också in 8 runs men han fick Simon utkörd av Molin och han kastade Trevor. Trevor hade inte en bra slagdag. Terry kastade 3:anrd över för det här paret och cirkusen fortsatte eftersom Trevor skulle ha varit slut men borgen stannade kvar och Simon släpptes för tredje gången. gjorde. 24 runs tillagda men 20 förlorade, vilket så lätt kunde ha varit 40 förlorade. 31 för 4 efter 6 overs och 24 behövde för att vinna. Gå in i det steniga stabila paret Matt och Luke. De höll sina huvuden och sina wickets. Vid den sista overen var de före och Terry kastade den sista overen. Normalt mycket ekonomiskt, han hade bältes för 21 och Matt (22) och Luke (24) gav PCC en seger med 26 runs. Revansch för den första omgångsförlust och en 3rd plats slut. 

Andra matcher på kvällen var att RST Pythons (103 för 2) slog RST Vipers (101 för 4) för att vinna tävlingen. RST Cobras (106 för 0) slog Warriors (74 för 6) för att ta 5th plats.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/