Wonderfruits "Moobaan Wonder"-evenemang kommer att hållas under de kommande fyra helgerna in i januari i Pattaya-området

Pattaya, Thailand-

Eventet "Moobaan Wonder", presenterat av Wonderfruit, hålls under de kommande fyra helgerna i Pattaya-området, efter att ha startat förra helgen på Siam Country Club.

Evenemanget är ett "ersättnings"-evenemang för den uppskjutna Wonderfruit-festivalen som normalt lockar människor och artister från hela världen men på grund av Covid-19-restriktioner och gränsstängningar på plats inte ägde rum i år. Evenemanget riktar sig främst till en "lokal och inhemsk" thailändsk publik även om alla är välkomna, inklusive expats och utlänningar. Musikalartisterna i år är också personligen lokala thailändska artister även om livestreams av internationella artister kommer att äga rum. Moobaan betyder "by" på thailändska språket.

Evenemanget innehåller konserter, hållbara konststrukturer, mat från jord till bord, konst och hantverk, kulturshower, speciell design och konstutställningar, miljöutbildningsverkstäder, camping och mycket, mycket, mycket mer som förändras varje helg. Evenemanget är också familjevänligt enligt arrangörerna. Självklart fokuserar evenemanget också på natur, gårdar, åkrar och naturens skönhet och lyfter fram detta samt att säkerställa att de är hållbart producerade och miljövänliga.

Wonderfruit beskriver det övergripande evenemanget som en säsongslång byfestival som hyllar thailändsk konst, kultur och natur. Om du vill veta mer klicka här.

Biljetter kostar 690 baht för endagspass, 2,190 6,800 baht för helhelgskort och XNUMX XNUMX baht för säsongskort. Evenemanget kommer att pågå under de kommande fyra helgerna i Pattaya. Följande är en lista med regler från arrangörerna av evenemanget:

 

Moobaan Wonder är för alla. För att se till att det förblir en välkommen och inkluderande miljö, och för att göra det superenkelt i The Fields, har vi några byregler för alla deltagare.

 

Ta inte bort ditt armband.

Flytta eller vandalisera inte konstverket.

Ta inte med husdjur om du inte har ett hundpass.

Tappa inte cigarettfimpar eller skräp på marken.

Slå inte läger på otillåtna platser.

Köp inte bootleg-produkter.

Ta inte med mat, alkohol eller dryck utifrån.

Laga inte mat eller elda.

Använd inte otillåtna ämnen.

Ta inte med någon engångsplast eller skum.

Ta inte med några vapen, sprängämnen eller andra skadliga föremål.

Ta inte med några drönare till platsen.

Försök inte köpa alkohol om du är minderårig.

Bär alltid en mask.

Glöm inte att scanna in och ut med QR-koderna vid grindarna.

Ange inte om din temperatur är högre än 37.5ºC när den testas.

Om du känner dig sjuk, besök första hjälpen.

Tvätta händerna.

 

Du kan fortfarande upptäcka allt det underliga inom oss, vi ber bara alla att göra sin del.

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/