Eldtarmsbastu i lägenhet i Pattaya

Södra Pattaya, Banglamung, Chonburi-

En brand orsakade betydande skador på en bastu i en bostadsrätt i Pattaya på tisdagskvällen denna vecka (8 decemberth).

Brandmän från Pattayas brandkår underrättades om branden i en bostadsrätt i södra Pattaya tisdagskvällen den 8 december.

De anlände till lägenheten med flera brandbilar. Branden brann vid ett basturum på fjärde våningen i bostadsrätten.

Det tog bara cirka femton minuter för brandmännen att kontrollera branden. Bastun fick måttliga skador av branden, men resten av bostadsrättskomplexet fick inga skador och inga rapporterade personskador.

Chonburis kriminaltekniska polis undersöker den övergripande branden för att hitta den exakta orsaken till branden. Det exakta namnet på bostadsrätten undanhölls i avvaktan på en fullständig utredning av lokala myndigheter.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
2.5 (4 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.