Rotaryklubben i Pattaya lockar trettio nya medlemmar i stor klubbexpansion

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya höll en speciell ceremoni denna vecka där de valde in trettio nya medlemmar, kallade rotarianer, i organisationen vid en påkostad gala på First Pacific Hotel i Pattaya.

Ceremonin deltog av flera hedersgäster, inklusive Nongprues borgmästare, Dr. Chai Chaiyanit. Evenemanget välkomnade människor från många bakgrunder och branscher i Pattaya till klubben och inkluderade även Pattaya News medgrundare Adam Judd. Evenemanget bjöd på livlig karaoke, en utsökt buffé och introduktionsceremonin och fick fantastisk feedback från alla inblandade.

Rotaryklubben i Pattaya har tjänat Pattaya sedan 1972 och ligger i Rotaryorganisationens distrikt 3340. Expansionen syftar till att ytterligare tjäna Pattaya-området och det lokala samhället och göra en positiv inverkan på samhället. Klubben inkluderar både thailändska och utländska medlemmar och håller möten och evenemang på både engelska och thailändska. De träffas varannan vecka på Royal Cliff hotel varannan måndag.

Evenemanget deltog också många rotarianer från andra klubbar och organisationer i både det lokala och större Thailand området.

För mer information om rotary och vad de gör för samhället, klicka här.

Här är med deras egna ord en kort översikt över vad Rotary gör för samhället:

Rotary är ett globalt nätverk av 1.2 miljoner grannar, vänner, ledare och problemlösare som ser en värld där människor förenas och vidtar åtgärder för att skapa bestående förändring – över hela världen, i våra samhällen och i oss själva.

  Det gamla talesättet är att en bild säger mer än tusen ord så här är några bilder från evenemanget med tillstånd av medlemmen och tidigare klubbpresidenten Niels Colov:

Sändning
Användarrecension
2.67 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/