Thailändsk kock greps i Bangkok för att ha misshandlat sin ex-flickvän efter att hon vägrat ha samlag med honom

Nakhon Pathom -

En lokal thailändsk kock, Sumruay Thongruam, greps i Nakhon Pathom-provinsen torsdagen den 10 december, för att ha skurit sin tidigare flickvän över hennes kropp efter att hon vägrat ha sexuellt umgänge med honom.

Gripandet ägde rum efter en arresteringsorder utfärdad den 28 november, som säger att Sumruay ska ha använt en stor kniv för att hugga och allvarligt skada sin ex-flickvän i ett hyresrum i Muang Nakhon Pathom-distriktet den 26 november. Han ska ha flytt från platsen efteråt.

Den officiella utredningen avslöjade hans närvaro i Ladkrabang-distriktet i Bangkok och ledde så småningom till gripandet av den 54-årige misstänkte framför en närbutik i huvudstaden.

Han ska ha erkänt brottet under förhöret och hävdat att han och exflickvännen hade varit i ett förhållande i cirka 3 år innan de bröt upp eftersom offret hade ett förhållande med en ny partner.

Samma dag som olyckan inträffade ska Sumruay ha försökt be om en ny chans att komma tillbaka tillsammans och bad henne ha sexuellt umgänge med honom. Offret vägrade bestämt och ville lämna platsen. Han blev sedan rasande innan han argt grep tag i en kniv, högg offrets kropp och flydde från platsen.

Inledningsvis åtalades den påstådda angriparen för mordförsök innan han överfördes till Muang Nakhon Pathom-polisstationen för rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.