Sångare i det thailändska bandet uppträder för första gången på Pattaya Music Festival 2020 efter nyligen offentlig kamp med depression och försvinnande

Chonburi –

En sångare i ett välkänt thailändskt rockband, Prakasit "Zit" Sakolvaree, hade uppträtt för första gången på Pattaya Music Festival 2020 i går kväll, den 12 december, efter ett väl omtalat nyligen försvunnet till Hua Hin på grund av depression.

Zit, även känd som Zit MOTIF, försvann enligt uppgift den 7 december från Bangkok med sitt personliga fordon, enligt en av hans nära vänner som meddelade att han försvann på sociala medieplattformar. I inlägget stod det också att sångerskan led av depression.

Han hittades medvetslös i torsdags i en stängd poolvilla i Hua Hin-distriktet, där en lång dräkt, dussin burkar kaffe och en röd permanent penna hittades i hans sovrum.

Zit ska ha överdoserat antihistaminer som han enligt uppgift hade bett om från hotellpersonalen. Han fördes till ett lokalt sjukhus och höll på att återhämta sig från överdosen.

Hans band "MOTIF" skulle uppträda på Pattaya Music Festival 2020 på Jomtien Beach i går kväll från 9.55. till 10.45. Men med en ganska svag fysisk kondition efter återhämtningen på sjukhuset, fick Zit lämna scenen och lät bandet uppträda på scenen med en kvinnlig sångerska, Worakarn "Punch" Rojjanawat.

Efter att ha talat berättade Zit för pressen att han fortfarande kämpade med sina psykiska tillstånd med hjälp av sina vänner och familj. Hans depression inträffade då och då när han kände sig ledsen och besviken utan att veta vad som triggade honom. Men han fortsatte att övervinna känslan, i vetskap om att det fanns hans vänner och fans som skulle stötta honom.

När det gäller det fysiska tillståndet fortsatte han att han borde återhämta sig på sjukhuset men han ville gå med i bandet på Pattaya Music Festival eftersom det var en av de mest efterlängtade händelserna för året. Zit insisterade också på att MOTIF skulle delta i musikevenemang så ofta som möjligt efter hans återhämtning, både fysiskt och mentalt.

"Jag kommer att fortsätta kämpa mot depression. Jag vill också tacka min chef som är en kär vän för mig, mina vänner särskilt Dark, ägaren till Poolvillan. Jag ville bara vila en stund och skulle komma tillbaka eftersom jag har mitt band att ta hand om. Men jag ville tacka er för pressen som hjälpte mig att dra mig tillbaka i tiden annars hade jag inte stått här och intervjuat”, avslutade han.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.