25 illegala burmesiska invandrare fångades när de korsade gränsen i Kanchanaburi-provinsen med hjälp av thailändsk medborgare

Kanchanaburi –

En grupp på 25 burmesiska illegala invandrare fångades i Kanchanaburi igår, den 13 december, efter att ha försökt korsa gränsen för att komma in i Thailand via en naturlig väg med hjälp av en thailändsk medborgare.

Gränspolisen patrullerade längs gränsen mellan Thailand och Myanmar i Mueang Kanchanaburi-distriktet i enlighet med den strikta policyn för att förhindra illegala gränsarbetare som kunde bära på Covid-19 Coronaviruset i Thailand när totalt 14 manliga och 11 kvinnliga invandrare upptäcktes vid tidigt på lördagen.

Partiet togs till Mueang Kanchanaburi polisstation, där de påstås ha erkänt att de anlitat en thailändsk återförsäljare för 9,000 XNUMX baht för att hjälpa dem att illegalt korsa gränsen och förse dem med transport eftersom de planerade att arbeta i Kanchanaburi och närliggande provinser.

Den påstådda mäklaren ska ha lyckats fly från platsen under den officiella arresteringen. Polisen genomförde en utredning för att identifiera den thailändska mannen medan alla illegala arbetare stod under överinseende av folkhälsotjänstemän för hälsokontroll och testning för Covid-19.

De preliminära resultaten visade att ingen av invandrarna hade högre kroppstemperatur än 37.5. Men de satt fortfarande kvar i polisens förvar medan de utförde 14 dagars statlig karantän.

Foto med tillstånd: Prachachart

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.