Läsare TalkBack: Vilket råd skulle du ge till Pattaya turismföretagare när gränserna börjar öppnas bredare?

Pattaya-

Följande är vår veckofunktion där vi ställer en nyhetsrelaterad fråga till våra läsare och lyfter fram dina svar och feedback i slutet av varje vecka.

Den här veckan vill vi fråga vilka råd du skulle ge företagare inom hotellturism för att "vinna tillbaka kunder" när gränserna öppnas igen och fler människor återvänder till Pattaya, troligen någon gång nästa år? (Tänk på att det kan ta ett tag ännu.)

Vi har läst mycket kritik om turismens tillstånd före Covid19. Låt oss säga i teorin att företagsägare som fortfarande kommer att vara här har chansen att åter få ett första intryck på kunder som kommer tillbaka. Detta inkluderar de som går i karantän nu.

Håll det till saker som en enskild företagare kan kontrollera och försök tänka i termer av företag som turister besöker i Pattaya. (Hotell, restauranger, barer, gallerior, nattklubbar, turistattraktioner, transporter) Att föreslå att bahtens styrka sänks eller lagar ändras är inte något som en företagare kan göra direkt för att påverka sin verksamhet. Föreslå förändringar av brottsbekämpande organisationer, visum och körkort, immigration eller regeringen kan inte påverkas av en enda företagsägare, så låt dem uteslutas också.

Om du drev ett företag, vad förändras, om något, skulle du göra när du öppnar igen för ett stort antal turister? Också, som en notering, inga personliga angrepp på affärer i denna tråd eftersom det bryter mot Thailands lagar om förtal och förtal. Håll fokus på konstruktiv kritik för att göra saker bättre.

Du kan kommentera nedan, på våra sociala medier eller maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi ser fram emot ditt svar och kommer att publicera dem nästa helg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/