Richmond Bar och Globsub går ihop för att ta hand om de hungriga i Pattaya

Följande är ett pressmeddelande från Globsub i Pattaya angående deras senaste välgörenhetsinsatser för att hjälpa hungriga i kombination med Richmond Bar i Pattaya. Deras uttalanden är deras egna.

Coronavirus covid-19 dödar på olika sätt.
Vi har turen i Pattaya att antalet smittade personer var mycket lågt. Så vi har mycket tur. Men vad många av oss inte inser är den förödelse som detta orsakar. Tusentals thailändare som bor i Thailand har nu inget stöd. Detta är verkligheten just nu här – de här lokalbefolkningen, är dina massagedamer, hotellarbetare, restaurangarbetare, kockar, städare, barman, trädgårdsmästare, taxichaufförer – de har förlorat sitt jobb och som vi alla vet i Thailand, de flesta av dem kommer hit för att jobba och skicka hem pengar till sina föräldrar/barn/familj.

Under Covid-19, sedan mars 2020, har personal och några stamkunder från Richmond Bar delat ut över 10,000 XNUMX gratis matkassar till den lokala thailändska befolkningen. Det här var en idé att ge något tillbaka till de människor som har gjort oss "utlänningar" så välkomna.

Vi behöver mer pengar till denna välgörenhet och har tillsammans med Richmond Family Sports bar och GLOBSUB i Pattaya arrangerat en välgörenhetskväll där vi har ett mål att ta in 50.000 baht så att vi fortfarande kan ge mat varje vecka till dessa människor. Vi kunde inte göra detta om det inte var för de vänliga donationer vi får från våra vänner från hela världen. Till exempel, en liten donation på £5.00 (฿200 eller 58sek) betalar för 8 matkassar, som var och en ger 2 måltider.

Om du vill bidra och hålla igång "Free Food Fridays", vänligen "DONERA NU”. Vi uppskattar alla donationer och det gör VERKLIGEN skillnad under denna utmanande tid.

Länk till "Free Food Friday" hemsida för mer info.
https://heathwoodward.com/free-food-fridays-jomtien/ 

Lördagen den 5 december kl 7 var vi på Välgörenhetsfesten på Richmond Bar, Soi Welcome in Jomtien, med gratis mat, Livemusik, lycka hela kvällen
Det var också Globsub som skulle ge Paul checken på donationsbeloppet de gör. Vi vill tacka alla kunder, leverantörer, vänner och personal för all donation som gör det möjligt att stödja "Free Food Friday" många månader i framtiden.
Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/