Showen måste gå vidare – Pattayas nyaste Countdown Festival @ Amari Pattaya

Följande är ett pressmeddelande från B Concept Media Entertainment Group. Uttalandena är deras egna.

Showen måste gå vidare – Pattayas nyaste Countdown Festival @ Amari Pattaya

 

Pattaya, Thailand: B-Concept Media Entertainment Group kommer att stå värd för Pattayas nyaste Countdown Festival på Amari Hotel Pattaya torsdagen den 31 december 2020 för att ta in 2021. Även om 2020 har varit ett testår för alla, måste showen fortsätta , och världen måste gå framåt.

Följ med till Amari Pattaya för att njuta av festligheterna direkt på resorten med ett utmärkt läge på Pattaya Beach Road. Med så många evenemang inställda och uppskjutna i år är denna festival din chans att komma ut och festa. Och ingenting kommer att vara mer spektakulärt än Pattayas nyaste nedräkningsfestival.

Amari Pattaya Hotel – 31 december 2020

Pattayas New Year Countdown Festival är ett firande fullt av shower och underhållning, mat och nöje hela natten. Festivalen erbjuder tre olika program samlade till ett:

 

  • Galamiddag och underhållning: från 7 till 1
  • Super Stars Concert: Från 10:1 till XNUMX:XNUMX
  • Lux DJ Party: Från 1:4 till XNUMX:XNUMX

Evenemanget är ett initiativ mellan Amari Hotel Pattaya och B-Concept Media Entertainment Group, som kommer att säkerställa en årlig festival under de kommande åren.

 

"Eventet kommer verkligen att sätta ett nytt riktmärke för hur det nya året firas", säger B-Concept Media Entertainment Groups vd, William Kuipers. †Vi kände att vi inte kunde glömma våra 15th årsjubileum. Vi tror också att med den rådande covid-situationen, skulle folk vilja fira att ha hälso- och säkerhetsföreskrifter i åtanke. Festivalen lovar olika stilar och smaker blandade till en speciell händelseupplevelse.â€

 

7–1 Showen måste fortsätta – spännande Countdown Festival @ Amari Pattaya

 

Om du bara letar efter en familjekväll med en elegant middag och underhållning, är Dining Event från 7 till 1 för dig och inkluderar Superstars Concert. Underhållningsprogrammet omfattar ett spännande non-stop underhållningsprogram fram till kl. 10.

 

10 – 1 Superstars in Concert

 

Evenemanget övergår till en 3-timmars non-stop Superstars-konsert med dina favorit Thai Headliners med spektakulära fyrverkerier för att gå in i det nya året vid midnatt. Evenemanget inkluderar olika matstånd under konserten medan en buffé serveras under middagsevenemanget.

 

11 – 4 Lux DJ Party @ Beach Quarter Event Space

Gå med i Lux DJ Party från kl. 11 med ett fint urval av internationella DJ:s som snurrar den bästa techno, trance, house och pop. Lux DJ Party kommer att djävula ner dig till populära beats och låtar från en spektakulär line-up av olika DJ:s och överraskningsakter i en supercool miljö. 

 

Köp biljetter till eventet

 

Köp dina Early-Bird-biljetter, Allmän entré och VIP-biljetter på Thailand Event Guide till galamiddagen, Superstars Concert, Lux After-Party eller paketera ditt favoritprogram. 

 

Hotellrumsbokning i Pattaya

Du kan enkelt välja och boka ditt rum på Amari Pattaya eller ett av de omgivande partnerhotellen. Gäster från andra hotell är också välkomna att delta i årets Pattaya Countdown. 

 

Delta i Pattayas nyårsnedräkningsfestival vid Amari Hotel Pattaya, 240 Beach Rd, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/