Biltillverkare kommer att ge underhållsrabatterbjudanden för att minska luftföroreningarna i Thailand

Thailand-

Flera biltillverkare går ihop för att presentera underhållsrabatterbjudanden för att hjälpa till att minska luftföroreningarna i Thailand i vinter.

Utsläpp från fordon, tillsammans med förbränning av åkrar och sopor, har identifierats av det thailändska departementet för luftföroreningar som en av de främsta faktorerna bakom luftföroreningar i Thailand, särskilt i och runt Bangkok. Som ett resultat kommer flera biltillverkare i ett samarbete med Federation of Thai Industries att slå sig samman för att erbjuda incitament och rabatter för att få folk att trimma upp sina bilar som är över sju år gamla.

Dessa kampanjer kommer att innehålla saker som oljerabatter, gratis kontroller och totala rabatter på avgifter för olika tjänster som behövs som motorkontroller och reparationer.

Erbjudandena kommer endast att gälla fordon som är sju år eller äldre och kommer att vara berättigade från och med nu till februari 2021 i Bangkok och omgivande provinser på deltagande servicecenter. En fullständig lista över centra gavs inte, men över 540 deltar enligt arrangörerna.

Kontakta ditt lokala servicecenter för detaljer och för att avgöra om de deltar i kampanjen.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/