Mer detaljer och tidslinje för två Covid-19-patienter som hittades i Nakhon Pathom i går avslöjade, ny infekterad patient upptäckt

Nakhon Pathom -

Fler detaljer och tidslinjer för två patienter i Nakhon Pathom som upptäcktes i går avslöjades av provinsens folkhälsotjänstemän idag, den 21 december.

Två nya fall av Covid-19 i provinsen tillkännagavs i går, båda kopplade direkt till ett utbrott på en räkmarknad i Samut Sakhon. Läs tidigare omslag nedan.

Två nya fall av Covid-19 hittade i Nakhon Pathom, kopplade till räkmarknaden i Samut Sakhon

Det första fallet är en 21-årig manlig patient som ofta reste till räkmarknaden i Samut Sakhon den 11, 13, 15, 16 december för att sälja sina räkor som hämtas från hans hus i Kamphaeng Saen-distriktet.

Han reste mestadels fram och tillbaka från sitt hem till marknaden men gick bara till en stor sammankomst av en födelsedagsfest den 17 december. Han testade positivt för Covid-19 Coronavirus den 19 december efter att ha blivit tillfrågad av de provinsiella hälsomyndigheterna.

Det andra fallet är en 48-årig kvinnlig köpman från Nakhon Chai Si-distriktet som också rutinmässigt besökte räkmarknaden för sin skaldjursaffär den 7:e, 12:e och 16:e till 18:e december.

Patienten ska ha rest till Ratchaburi för middag den 10 december och till ett tempel i Ayutthaya den 15 december. Hon gick också till jobbet som säljare på en helgmarknad i Wat Sai i Nakhon Chai Si-distriktet den 18 december innan hon fick en Covid- 19-test, efter folkhälsomyndighetens begäran, dagen efter och fann positivt för viruset.

Båda av dem isoleras på ett lokalt sjukhus under noggrann övervakning av folkhälsotjänstemän. Samtidigt har Nakhon Pathom Hospital nyligen begränsat alla besökare på sjukhuset för att förhindra eventuell spridning av Covid-19 Coronavirus.

Från och med i eftermiddags har ett tredje fall av en lokalt överförd patient identifierats i provinsen. En 57-årig kvinna testade positivt för Covid-19 Coronaviruset idag och håller på att isoleras och utredas av folkhälsomyndigheten för mer information. Hon ska ha rest till en färsk marknad i Samut Sakhon-provinsen.

Mer information och en tidslinje för patienten kommer att ges så snart de är tillgängliga.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.