Tre familjemedlemmar från Saraburi-provinsen testar positivt för Covid-19, kopplat till marknaden i Samut Sakhon, bekräftar provinsens folkhälsa i morse

Saraburi –

  • Tre familjemedlemmar som handlade på en Samut Sakhon-marknad som ligger nära epicentrum av ett kluster av Covid-19-infektioner testade positivt för viruset 
  • De driver restauranger i Saraburi
  • Deras kontakter har identifierats, testas och sätts i karantän

Tre familjemedlemmar, som också drev en fläskbutik och lokala hotpot-restauranger i Saraburi, testade positivt för Covid-19 Coronavirus, berättade provinsiella folkhälsorepresentanter för pressen i morse den 21 december.

En far och en dotter reste från provinsen för att köpa ingredienser till sina restauranger på en marknad i Samut Sakhon natten till den 14 december och återvände till Saraburi på morgonen den 15 december enligt provinsens hälsokommitté.

Den 16 december gick en mamma som enligt uppgift led av misstänkta symtom till ett privat sjukhus för medicinsk behandling vid 9:00. Dottern besökte sin restaurang på Nong Khaes filial på kvällen innan hon reste med sin pappa till Malachais marknad. igen för ingredienser på natten.

Mamman gick till sin grisköttsbutik på en färskmarknad i Mueang-distriktet den 17 december runt 8:00 innan hon gick till hotpot-restaurangen i Nong Khae-filialen på kvällen. Under tiden började pappan och dottern få en del lindriga symtom och gick till en läkare på en klinik på kvällen.

Den 18 december gick pappan för att sälja fläsk på Pathum Thani-marknaden på kvällen medan mamman bodde i deras fläskstånd på en färskmarknad i Saraburi. Dottern ska ha varit hemma hela dagen.

Alla tre hade vila hemma hela dagen dagen efter eftersom deras symtom förvärrades tills de alla bestämde sig för att resa med privat bil till Saraburis sjukhus för behandling den 20 december. Sjukhuset bad familjen att genomföra ett Covid-19-test. De isolerades på sjukhuset så snart deras resultat visade sig vara positivt för viruset.

Enligt provinsiella folkhälsotjänstemän kan smittsamma sjukdomsutredningen och relaterade myndigheter identifiera totalt 25 personer i en högriskgrupp; en är deras son, som hittills är negativ, och de 24 andra är anställda i tre filialer av restauranger och en fläskbutik.

Myndigheterna hade beordrat en tillfällig stängning av alla deras verksamheter för att förhindra spridningen av Covid-19 Coronavirus medan utredningen för att upptäcka närmare kontakter med familjemedlemmarna pågår.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.