Nedräkningsevenemanget i Pattaya avbröts på grund av Covid-19 försiktighetsåtgärder

Pattaya-

Pattayas borgmästare idag (22 decembernd) har meddelat att "PATTAYA COUNTDOWN 2021" ställs in.

Borgmästare Sonthaya Khunpluem sa: "På grund av Covid -19-situationen i Samut Sakhon och närliggande områden måste Pattayas stadsförvaltning tyvärr tillkännage att Pattaya Countdown 2021 ställs in."

"Vi är rädda att det kan finnas mer än 300,000 19 personer som skulle delta i nedräkningsevenemanget som kommer att vara svårt att kontrollera och skydda. Eftersom evenemanget hade annonserat många av Thailands främsta musikalartister förväntas människor resa från hela Thailand, vilket skulle väcka oro för Covid-XNUMX.”

"Även om det inte kommer att bli någon nedräkningshändelse förväntar vi oss att det kommer att vara många som besöker Pattaya för sin nyårshelg."

”All aktivitet måste ge social distans. Varje sammankomst får inte ha fler än 300 personer och bör lämna in en begäran om tillstånd.”

"Vi måste vara på vår vakt mer än tidigare för Covid-19-mätningar." avslutade borgmästaren.

Pattaya News noterade att detta INTE beror på att några fall har hittats i Pattaya eller Chonburi utan snarare som en försiktighetsåtgärd för att undvika att locka till sig stora mängder folk utanför stan.

Detta kommer efter att Chonburis guvernör i går kväll gjorde en begäran (inte en hård order) om att storskaliga evenemang skulle skjutas upp eller ställas in av försiktighetsskäl.

I detta skede finns det inget förbud mot att små evenemang, barer eller klubbar håller små evenemang så länge som åtgärder följs och antalet personer är begränsat.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.