Ett julaftonsmeddelande från The Pattaya News

Från redaktören:

Det är julafton 2020 och vilket år det har varit.

Jag skulle kunna skriva en roman om hur detta år har påverkat Pattaya City och livet för dem som älskar staden, både expats och turister, men det kommer jag inte att göra. Vi kommer sannolikt att beröra det mer i ett framtida nyårsbudskap och en reflektion över det gångna året, de bästa nyheterna och händelserna (och det var inte bara Covid-19) i Pattaya City.

Vi har vuxit avsevärt under det senaste året och vi ville tacka alla våra läsare, supportrar och ja-kritiker när ni hjälper oss att förbättra oss. Vi strävar efter att vara neutrala, opartiska och sakliga tillhandahålla ärliga lokala och nationella nyheter som är fokuserade på vad som är viktigt för våra lokala invånare och de som besöker Pattaya regelbundet. Vi värdesätter var och en av er och även om många av er kan ha olika åsikter och tankar (en snabb titt på kommentarerna på nästan vilken artikel som helst bekräftar det) delar nästan alla av oss ett gemensamt intresse för Pattaya och Thailand och nästan ingen av oss har inte påverkats av berg-och-dalbanan som är 2020.

Vi har stora planer i beredskap för 2021 men kommer inte att ändra vårt kärnkoncept - Gratis, inga betalväggar, opartiska, självskrivna, lokalt rapporterade/filmade och icke aggregerade nyheter i Pattaya och Thailand. Vi är inte perfekta (varje gång vi gör ett stavfel kommer du säkert att meddela oss och det uppskattar vi!), men vi förbättrar oss dagligen och vill verkligen tjäna våra läsare och vår community för att göra Pattaya till en bättre plats för alla oss och förhoppningsvis se staden resa sig igen efter ett svårt 2020 och troligen tufft första halvår 2021.

  Vi här på The Pattaya News vill önska dig och din familj en riktigt god jul och gott nytt år, oavsett vilken högtid ni firar. Vi hoppas att om du känner dig deprimerad eller har problem i denna tid när många länder står inför svåra restriktioner och nedstängningar på grund av Covid-19 att du kontaktar dig för att få hjälp. Vi föreslår personligen Thailands samariter i Thailand, som kan hittas här. Det här året är inte som alla andra, men det har förmodligen lärt oss mycket om oss själva och varandra.

Vi hoppas verkligen och innerligt att vi, oavsett våra olika åsikter eller åsikter, kan komma ihåg att vi i slutändan alla är människor och att om något behövs efter detta år är det tålamod, empati, förståelse och omtanke för varje Övrig.

För de av er som inte kan besöka Thailand för närvarande, hoppas vi verkligen att se er igen 2021 och ni är saknade.

  Må alla dina välsignelser gå i uppfyllelse, må du få vad du önskar dig till jul i år och en god natt till alla!

Tack så mycket för ditt stöd, din feedback och ett gemensamt mål att göra denna community bättre.

Adam Judd

Pattaya News, 24 december 2020

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/