Thai Tourism Authority lanserar ny one-stop-plattform för bokning av karantän

Thailand-

Thai Tourism Authority meddelade i morse att de har tillkännagett en helt ny "One Stop"-plattform för karantänbokning i Thailand, kallad Alternativ State Quarantine och Alternative Local State Quarantine.

  Den nya webbplatsen, som är utformad för att göra processen för att boka karantänhotell enklare för dem som vill komma in i Thailand vid denna tidpunkt, finns här: https://asq.ascendtravel.com

Thailand kräver för närvarande en obligatorisk "fjorton dagars karantän" (I verkligheten, på grund av hur Thailand räknar systemet, är det femton dagar) för alla som reser in i landet, oavsett om de är thailändska eller utländska medborgare. För utlänningar sker karantänen på egen bekostnad. En thailändsk medborgare kan gå in i lokal karantän gratis, men har möjlighet att köpa en alternativ lokal statlig karantän på deras bekostnad om de vill ha uppgraderat boende.

Enligt ett uttalande från Thai Tourism Authority på den nya sajten "Thailands Digital Council och ASQ-ALQ Thailand Club, tillsammans med ledande thailändska resestart-ups, Ascend Travel och Horganice gick ihop för att lansera onlineplattformen på thailändska och engelska. Det har mer än 100 ASQ/ALQ-hotell i Thailand, tillsammans med mervärdestjänster för att uppfylla alla thailändska folkhälsoministeriets karantänkrav. "

Webbplatsen innehåller en mängd information, inte bara baserad på karantän, för att hjälpa intresserade individer att ta sig in i Thailand och arbeta igenom processen med att boka en karantän. Den innehåller även regler och restriktioner för karantän samt identifierar speciella "extra" på vissa deltagande hotell och ger jämförelser och annan information.

Det ger också kundservice och support för de som har frågor eller är osäker på vilka steg de ska vidta. Följande är ett grundläggande diagram som visar processen för att komma in i Thailand, med tillstånd av Ascendtravel och Thai Tourism Authority:

För mer information skapade Thai Tourism Authority ett pressmeddelande här:

TAT stöder lansering av ny ASQ/ALQ bokningsplattform

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/