Rayong Covid-19-patient med flera tidigare hälsotillstånd dör, meddelar biträdande hälsominister

Satit Pituthecha

Rayong –

En thailändsk man, 45, som tidigare befunnits positiv för Covid-19 Coronaviruset när han spelade med en grupp andra som har varit källan till ett stort kluster av infektioner i Rayong dödförklarades idag, den 28 december, enligt biträdande hälsominister Satit Pituthechas uttalande på nätet.

Den avlidne mannen ska ha varit nära involverad i de illegala spelarna och hade lidit av medfödd ischemisk hjärtsjukdom och andra hälsotillstånd. Hans resultat visade sig vara positivt för Covid-19 igår, den 27:e december, och han var planerad att överföras till ett lokalt sjukhus idag för isolering.

Men enligt uppgift upplevde han obehag i bröstet och slutade andas på väg till ett sjukhus via sin väns fordon. En akutläkare hade utfört HLR i 30 minuter så fort han kom till sjukhuset men hans puls kom inte igång igen trots läkarens bästa försök. Han bekräftades död i morse.

Enligt Satit Pituthecha led den 45-årige mannen av flera medfödda sjukdomar, inklusive ischemisk hjärtsjukdom, CVA (strokerelaterade problem) och diabetes. Hans senaste besök på Rayong-sjukhuset spelades in den 23 mars och han ska också ha vägrat att ta diabetesmedicin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.