Chonburi tillkännager 12 nya lokala fall av Covid -19, sammanfattning av guvernörens presskonferens

Chonburi-

Chonburi har meddelat 12 nya fall av lokal överföring av Covid -19 vid en presskonferens klockan 12:30 idag (29 december)th).

Det totala antalet Chonburi bekräftade fall i denna nya serie av infektioner är nu 36.

Av de 36 bekräftade fallen är 12 i Mueang-distriktet, 22 i Banglamung-distriktet och två i Sattahip. Du hittar information om vårt tillkännagivande av gårdagens stora antal fall nedan:

Chonburi tillkännager 22 nya lokala fall av Covid -19, 17 i Banglamung

Vi tillkännagav också tidslinjer som Chonburi Public Health Office har släppt här:

UPPDATERING: TIMELIME Pattaya och Banglamung varnar människor som besökt platser i samband med bekräftade Covid - 19 fall

Trettio av fallen är direkt relaterade till illegala spelanläggningar och ett stort kluster som ursprungligen kom från Rayong-provinsen, enligt Chonburis guvernör Phakarathorn Tienchai. Två av fallen hänför sig direkt till ett annat skaldjursmarknadskluster från Samut Sakhon. Ett är en nära kontakt mellan dessa två fall. Information om de andra tre fallen och deras tidslinje gavs inte omedelbart. Alla patienter är i karantän/observation och deras kontakter spåras och testas.

Det tillkännagavs inga ytterligare restriktioner eller stängningar vid presskonferensen för Chonburi-företagare och invånare. Guvernören uppgav att stränderna inte kommer att vara stängda just nu, men folk måste ta avstånd socialt och solstolsförsäljare måste tillhandahålla lämpliga Covid-19-åtgärder som temperaturkontroller och handsprit. Guvernören sa att han känner att provinsen inte är i kritiskt tillstånd just nu, men förebyggande åtgärder som masker, handsprit och social distansering måste öka med alla invånare.

Guvernören tillade att det kan komma fler meddelanden i kväll om det behövs eftersom mer information släpps av hälsoavdelningen. För närvarande finns det inget behov av att stänga av allt, men vissa högriskplatser kan behöva stängas och vissa, som hönskamper och dansanläggningar, har redan stängts. För närvarande kommer det inte att finnas karantän för människor som kommer in i Chonburi, även om det kan finnas temperaturkontrollpunkter på vägar som också kan fråga ens syfte med att ta sig in i provinsen. Det finns dock inga restriktioner för inrikesresor för närvarande.

Vi publicerade i går kväll tidigare annonserade affärsorder som finns här:

Chonburi-guvernören släpper en order om Covid-19-försiktighetsåtgärder och högriskplatser

 

Vi kommer att uppdatera våra läsare så fort vi får mer information.

Följ oss på Facebook,  Twitter,  Google Nyheter,  Instagram,  TikTok,  youtube,  Pinterest,  talk,  Blädderblock eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? E-posta oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.