Nästan 100 påstådda spelare arresterade i illegal spelhåla i Bangkok, efter strikta åtgärder som beordrats av premiärministern

Bangkok -

Nästan 100 påstådda spelare fångades i en kommersiell byggnad i Bangkok igår, den 28 december, som enligt uppgift drev illegal spelverksamhet.

Razzian följde på en polisutredning efter att ha blivit varnad om en spelhåla i Thung Song Hong Sub-distriktet i Lak Si-distriktet i huvudstaden. Platsen hade tidigare blivit överfallen och beordrad att stängas av polismyndigheterna, men den förblev öppen.

FOTO: Thairath

Fyra kasinobord, inklusive 2 Dragon-Tiger pokerbord och ett Hi-lo bord, och Fantan (rulett) upptäcktes på platsen. Ungefär 89 personer, 75 thailändare och 14 migrantarbetare, hittades också spela vid borden.

Alla av dem hölls ursprungligen fängslade på Thung Song Hongs polisstation från och med i morse för gruppförhör och ett Covid-19-test av folkhälsotjänstemän. De hade enligt uppgift alltid ansiktsmasker under frihetsberövandet.

Gruppen av påstådda spelare är planerad att överföras till Don Mueangs distriktsdomstol i eftermiddag medan polisen undersöker byggnaden för fler möjliga bevis.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/