Bangkok Metropolitan Administration stänger alla skolor från 4 januari till 17 januari som en försiktighetsåtgärd för Covid-19

Bangkok-

Bangkok Metropolitan Administration, i samarbete med Office of Education, har meddelat att alla offentliga skolor som faller under deras jurisdiktion kommer att stänga från den 4 januari till 17 januari som en försiktighetsåtgärd för Covid-19.

Tillkännagivandet gjordes av Office of Education på deras konton i sociala medier vid lunchtid idag, 1 januari 2021.

Anledningen till stängningen är oro för att elever som återvänder till skolan från olika provinser och områden som de kan ha besökt under nyårshelgen potentiellt kan ha Covid-19-viruset och orsaka en spridning eller kluster av infektioner. Därför kommer skolor att stänga under en tvåveckorsperiod av försiktighetsskäl.

Denna åtgärd berör 437 skolor och 292 barnavårdscentraler. Det påverkar INTE privata eller internationella skolor, berörda föräldrar måste kontakta sina skolor direkt och fråga om det kommer att bli några åtgärder eller stängningar.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/