Utbildningsministern beordrar skolor under deras jurisdiktion att stänga i 28 högriskprovinser för Covid19 till åtminstone den 31 januari

Bangkok, Thailand-

Utbildningsministern, Natthaphon Teepasuwan, undertecknade en order om att stänga alla skolor under deras jurisdiktion i 28 högriskcovid19-provinser i Thailand, med verkan från måndagen den 4 januari till den 31 januari.

Skolor kommer att gå över till onlinelärande, vi har hört att vissa lärare fortfarande måste gå in i skolan för att arbeta. Kontakta din lokala skola för exakt information. Det verkar som att alla privata och internationella skolor påverkas, men vi rekommenderar starkt att du kontaktar din lokala skola och avgör vad den exakta planen är. Det påverkar också "informell" undervisning som handledare och språkskolor.

Detta inkluderar Chonburi/Pattaya, men inkluderar även: Bangkok, Tak, Nonthaburi, Pathum Thani, Ayutthaya, Saraburi, Lopburi, Singburi, Ang Thong, Nakhon Nayok, Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Ratchaburi, Suphanburi. Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon, Chachoengsao, Prachinburi, Sa Kaeo, Samut Prakan, Chanthaburi, Chonburi, Trat, Rayong, Chumphon och Ranong.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/