Rayong tillkännager 42 nya fall av Covid-19, stänger stränder från 6:00 till 6:00, tillsammans med andra åtgärder

Rayong, Thailand-

Rayongs guvernör har aviserat ytterligare åtgärder för att hjälpa till att kontrollera Covid-19-koronavirusklustret av infektioner i provinsen idag, den 4 januari 2021.

Guvernören i Rayong, Channa Iamsang, gjorde tillkännagivandena inklusive några nya order som trädde i kraft i går, den 3 januari 2021

De nya beställningarna inkluderar:

-Stränderna måste vara stängda från 6:00 till 6:00 för allmänheten med undantag för lokala fiskare som förlitar sig på stranden för sin inkomst. Det får inte finnas något att äta, dricka eller umgås på stränderna.

-Naturattraktioner och platser där människor samlas är också stängda från 6:00 till 6:00. Strikta regler för att inte äta, dricka eller umgås.

-Tillfälliga marknader, loppmarknader, popup-marknader etc är alla stängda tills vidare. Licensierade permanenta marknader kan vara öppna men måste ha strikta Covid-19-åtgärder och endast öppna för viktiga föremål som mat.

-Restauranger för att äta i butik kan vara öppna, men ingen alkoholförsäljning i Rayong på restauranger.

-Golfbanor, idrottsplatser, allmänna parker, skjutbanor, fiskedammar, musikövningsrum, amulettcenter är nu också stängda.

- Skönhetssalonger för endast frisyr kan vara öppna, men ingen service bör ta över två timmar och inga köer eller väntetid.

-Djurfrisörer, livsmedelsbutiker, närbutiker, butiker och stormarknader/apotek är öppna med Covid-19-kontroller.

Dessutom har Rayongs guvernör också sagt att provinsen har totalt 428 fall och är nära att ta slut på sjukhussängar och arbetar på fältsjukhus. Pattaya News noterar dock att detta inte beror på allvarligt sjuka eller sjuka människor utan snarare på en policy att även asymtomatiska patienter måste stanna på ett sjukhus eller ett karantänsområde tills de är helt fria från viruset och kanske inte självisolerar kl. Hem. Guvernören har sagt att den stora majoriteten av patienterna är asymtomatiska i Rayong.

Sändning
Användarrecension
4.33 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/