Rayong-tjänstemän upptäcker och beslagtar 55 illegala spelautomater i provinsen

Rayong-

Brottsbekämpande tjänstemän, tillsammans med Rayongs guvernör, visade upp 55 illegala spelautomater i eftermiddags vid en presskonferens framför Rayongs provinspolisdistriktskontor.

Detta följde på ett beordrat tillslag mot illegalt spelande efter att ett kluster av Covid-19-infektioner dök upp från illegala spelanläggningar i området utan några förebyggande åtgärder mot Covid-19. Tillslaget resulterade också i överföringen av den tidigare Rayong-provinsens polischef efter att han berömt hävdade att det inte fanns några illegala spelinrättningar i provinsen och att nyheter som säger att det fanns, även från hälsotjänstemän, var "falska nyheter".

Rayongs guvernör Channa Iamsang tillsammans med generallöjtnant Virajiraweera och överstelöjtnant Mana Inpitak ledde en presskonferens idag.

Överstelöjtnant Mana sa att officerare använde tips från oroliga medborgare om den potentiella spridningen av Covid-19 för att hitta de påstådda olagliga anläggningarna och maskinerna och att de hittills hade identifierat 45 misstänkta på 28 olika platser.

Mana uppgav också att Rayong-tjänstemän var fast beslutna att slå ut både Covid-19 i provinsen och illegalt spelande. Han uppgav inte vad som skulle hända med de beslagtagna spelautomaterna.

Foton: Naewna

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/