Weekly Reader Talkback: Har du tilltro till att thailändska myndigheter kommer att lösa denna omgång av Covid-19-infektioner?

Särdrag:

Följande är vår veckofunktion där vi ställer en nyhetsvärde fråga till våra läsare i början av varje vecka och sedan lyfter fram dina svar till oss nästa vecka.

Förra veckan frågade vi dig om du tyckte att Thailand borde låsa ner och fick över 150 mail och svar som fanns över hela styrelsen när det gällde om våra läsare kände att en fullständig lockdown behövdes. Du kan se det ämnet här.

Den här veckan, en lite annorlunda fråga: Har du tilltro till att thailändska myndigheter kommer att lösa den här omgången av Covid-19-infektioner?

Några följdfrågor att tänka på när du svarar på detta:

Tror du att den nuvarande mer "guvernörsvänliga strategin" fungerar?

Skulle du stödja att CCSA tar över med ett centraliserat, men sannolikt mycket strikt tillvägagångssätt?

Anser du att ekonomiskt stöd bör ges till dem som står utan arbete på grund av restriktioner och åtgärder, inklusive informella arbetstagare?

Ser du några aspekter av detta nuvarande utbrott som positivt, till exempel att flytta upp tidslinjerna för vacciner?

Du kan svara här eller på våra sociala medier som Facebook eller Twitter eller mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi vill höra vad våra läsare har att säga.

Sändning
Användarrecension
3 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/