TIDSLINJE: Koh Si Chang, golfbanor, bussar, minibussar, barer, tempel, köpcentrum, Pattaya, Banglamung, Ban Bueang informerar människor som besökt platser i samband med bekräftade fall av Covid-19

Pattaya, Banglamung, Chonburi-

Chonburi Public Heath Office i går kväll (6 januarith) har släppt en uppdaterad tidslinje för att informera människor som besökte platser i Pattaya, Banglamung, Ban Bueng förra månaden och denna månad för att meddela hälsomyndigheter och övervaka din hälsa.

(Redaktörens anmärkning: Vi är medvetna om att vissa av tidsramarna och platserna är vaga/udda, detta är informationen som hittills har givits.)

  1. I-Rovers Sports Bar & Restaurant på Lk Metro den 14 decemberth till januari 6th från 8:00 till 9:00
  2. Panat – Prok Fah allmänna buss (Panat Nikhom – E – Tech college destination) den 21 decemberst till december 23rd klockan 7:30
  3. Charoen Tham-templet i Ban Nueng från 25 december till 4 januarith (Tid gavs inte).
  4. Offentlig minivan framför Si Moom Mueng (Chonburi – Sattahip) den 25 decemberth klockan 5:30
  5. Tesco Lotus Panat Nikhom den 28 decemberth från 4:00 till 5:00
  6. Phoenix Gold Golf & Country Club i Banglamung den 29 decemberth från 11:00 till 4:00
  7. Siam Plantation (Siam Country Club Parrata) i Pong-distriktet, Banglamung den 29 decemberth till december 30th från 8:00 till 3:00 och 1 januarist från middag till 5:00.
  8. Orange Bar i Amata Nakhon den 31 decemberst från 8 till midnatt.
  9. Siam Country Club Waterside i Banglamung den 1 januarist från 10:30 till 11:30
  10. Si Chang Palace No 1 båt (avgår från Ta Lang Koh Si Chang) från 4 januarith klockan 6.
  11. Si Chang Palace No 4 båt (avgår från Koh Loi till Koh Si Chang) den 5 januarith klockan 2.

Om någon har problem med luftvägssymtom och/eller feber inom 14 dagar från det att de hade besökt dessa platser, måste de åka till ett sjukhus, enligt Chonburi Public Health Office.

Vänligen meddela sjukhuset att du besökte samma plats som ett Covid-19 bekräftat fall, fortsatte de.

Chonburis folkhälsokontor sent i eftermiddag (6 januari) har meddelat 30 nya bekräftade fall av lokal överföring av Covid –19.

Det totala antalet Chonburi bekräftade fall i denna nya serie av infektioner är nu 420 med ett dödsfall som vi tidigare rapporterat om, en 47-årig thailändsk kvinna med tidigare hälsoproblem.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

https://thepattayanews.com/2021/01/06/chonburi-announces-30-new-local-transmission-cases-of-covid-19-with-the-majority-in-si-racha/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

 

 

 

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.