Fader Ray Foundation vädjar om hjälp i en nödsituation

Följande är ett pressmeddelande från Father Ray Foundation i Pattaya. Deras uttalanden är deras egna, Pattaya News publicerar detta i informationssyfte och är inte officiellt anslutet/sponsrat till dem.

2020 var ett tufft år, för alla.

I april förra året skickade vi ut en överklagan, och du hjälpte oss; Jag kan inte berätta hur överväldigade vi blev av ditt svar och ditt stöd.

Att sitta här i Thailand och se hur Covid-19 coronavirus har påverkat världen har varit skrämmande att se.

Vi trodde alla att året skulle bli bättre, att när vi väl var över den första initiala chocken av vad som pågick skulle vi komma tillbaka till någon sorts normalitet; önsketänkande från vår sida.

Finansiering för vårt arbete kommer från hela världen, med en stor del från Pattaya.

När jag skriver till dig borde Pattaya njuta av "Högsäsong", den mest hektiska tiden på året. Men i år är det ingen högsäsong.

Gränserna är stängda för utländska turister, och det har haft en förödande effekt på staden.

Stränderna är tomma, inga turister sitter i solstolarna.

På vissa gator har nästan varenda bar, kafé, restaurang, resebyrå, tvättstuga och närbutik stängt. Hotell är kedjade och låsta, och överallt du tittar finns det skyltar för försäljning och uthyrning.

Detta har haft en enorm effekt på vårt arbete här på Father Ray Foundation. En stor del av vår finansiering, pengarna som vi behöver för att överleva från dag till dag kommer från Pattaya och det har försvunnit.

Vår årliga SOS Rice Appeal i december 2020 var ett totalt misslyckande; vi samlade in mer pengar från en stormarknad på en dag under 2019 än vad vi tjänade under tre dagar på åtta platser i december. Sammantaget minskade 2020 års SOS Rice Appeal med 90 % från tidigare år.

På julen brukar vi besöka ett trettiotal hotell för att sjunga julsånger och samla in donationer, denna jul gick vi till två hotell och en stormarknad.

Nu måste jag än en gång be er om ert stöd. Nu måste jag be er, å våra barns vägnar, att hjälpa oss.

Jag gillar aldrig att be om pengar, men jag vet att en förälder kommer att göra allt de kan för sina barn. Det här är mina barn, de är våra barn, och jag måste göra vad jag kan för att se till att de får det de behöver.

Tack och jag önskar dig ett mycket lyckligt och hälsosamt 2021. Håll dig säker.

Vi behöver kontanter, kan du hjälpa till?

  • 1.40 kommer att köpa frukost, lunch och middag till ett barn på Village.
  • €48.00 ska köpa en stor 49 kg säck ris.
  • €168.00kommer att betala för en speciell måltid på byn för 150 barn och 35 anställda.

Du kan hjälpa till genom att klicka här samt få mer information.

 

Fotokredit: Father Ray Foundation

Sändning
Användarrecension
4.67 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/