Pattaya-man allvarligt skadad efter att ha blivit skuren med en kniv av kollegan i påstådd oprovocerad attack

Banglamung, Chonburi-

En man har ådragit sig allvarliga skador efter att ha blivit skuren av sin kollega på ett arbetsläger i Banglamung efter midnatt. Vittnen hävdar att attacken var oprovocerad.

Nongprue-polisen underrättades om händelsen klockan 12:03 i Soi Khao Noi.

Polis, räddningstjänst och The Pattaya News anlände till platsen efter ett brådskande telefonsamtal.

Den skadade, Mr. Nueng Roipai, 40, hade ådragit sig allvarliga skador från huggskador i huvudet och hans vänstra arm blödde kraftigt. I närheten hittade räddningspersonal en cirka 50 centimeter lång kniv på marken. Nueng fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Banyen Dasa, 41, som sa att hon är Nuengs fru, berättade för polisen i Banglamung: "Min man hade druckit alkohol med sina vänner inklusive den misstänkte. De jobbar på samma företag.”

– Den misstänkte var kraftigt berusad. Innan han attackerade min man jagade han efter en hund med sin kniv som försökte hugga hunden som han uppenbarligen inte kände till utan anledning.” sade Banyen.

"Efter det attackerade han Nueng utan anledning innan han gick tillbaka till sitt rum i lägret i närheten." avslutade Banyen.

Polisen i Banglamung uppgav att den misstänkte var försvunnen när de gick till hans rum för att intervjua mannen. De följer för närvarande ledtrådar för att gripa mannen, som för närvarande inte har identifierats för pressen.

Nueng förväntas återhämta sig från sina sår på ett lokalt sjukhus.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.