Rayong tillkännager två nya fall av Covid -19

Rayong –

Rayongs folkhälsoavdelning tillkännagav i eftermiddags (25 januari) två nya bekräftade fall av Covid-19 Coronaviruset i Rayong.

Rayong har nu totalt 576 fall av Covid-19 med ett dödsfall. Mannen, 45 år, arbetade på en högriskplats i Rayong. Han hade personliga hälsoproblem som avslöjades som diabetes och hjärtsjukdom.

Av dessa 576 är 541 thailändare medan 35 är utlänningar/migrantarbetare. Av dessa 576 är 538 återvunna.

Rayongs guvernör, Channa Eiamsang, sa till lokala medier idag, "Vi vill att alla ska vara medvetna om dina personliga hygienvanor eftersom de flesta av utbrotten nu orsakas av en infektion inom familjen och hemmet."

"Var vänlig avstå från deltagande i sociala aktiviteter med tredje part och hjälp varandra att övervaka brott och inte bryta mot förbud som kan orsaka spridning av infektioner." Channa tillade.

Guvernören uppgav att även om fall som hittats var mycket få och kontakten spårades direkt till tidigare fall var det för tidigt att åta sig ett datum för att häva restriktioner och åtgärder för att kontrollera Covid-19-viruset såsom reserestriktioner och företagsstängningar. En översyn av åtgärderna ska ske i slutet av denna månad.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.