Rayong tillkännager noll nya bekräftade fall av Covid – 19

Rayong –

Rayong Covid – 19-centret i eftermiddag (28 januarith) meddelade noll nya bekräftade fall av Covid-19.

Rayong har nu totalt 577 fall av Covid-19 med ett dödsfall. Mannen, 45 år, arbetade på en högriskplats i Rayong. Han hade personliga hälsoproblem som avslöjades som diabetes och hjärtsjukdom.

Av dessa 577 är 542 thailändare, medan 35 är utlänningar/migrantarbetare. Av dessa är 577 558 återvunna.

Totalt testades 27,668 XNUMX personer under aktiva fall att hitta hittills i provinsen nyligen. Dessa tester var i riktade högriskområden som fabriker, tättpackade migrantarbetarläger och personer med hög exponering för allmänheten som taxichaufförer och stormarknadsarbetare.

Rayongs guvernör, Channa Eiamsang, sa till lokala medier idag, "Observera att många aktiviteter eller platser/platser för närvarande har tillåtits att öppna igen och återuppta verksamheten. Vi tittar också på mer lättnader i åtgärder.”
"Vi vill dock betona att vissa aktiviteter med en stor grupp eller sammankomst fortfarande kan vara mycket riskabla och kan sprida Covid-19-viruset genom möjligen asymtomatiska bärare." fortsatte Channa.
"I detta avseende vill provinsen söka ert vänliga samarbete för att strikt följa de olika åtgärderna och använda försiktighetsåtgärder som maskbärande och social distansering.
"Tack till Rayong-folket och alla sektorer för ert samarbete och att ni hjälper varandra genom att donera föremål för att lindra effekterna av Covid-19-situationen."
"Vänligen notera att provinsen har tilldelat olika föremål till distriktskontor. Alla människor som har lidit kan kontakta distriktskontoren direkt.” Landshövdingen avslutade.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook,  Twitter,  Google Nyheter,  Instagram,  TikTok,  youtube,  Pinterest,  talk,  Blädderblock eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.