Provinsiell elmyndighet i Pattaya City, King Seafood och Worapradit Company matar behövande på Walking Street

Pattaya, Thailand-

Tre stora organisationer/företag samlades i morse i Pattaya för att mata de behövande på Walking Street.

Provincial Electric Authority, King Seafood och Worapradit Company ledde ett välgörenhetsevent på Walking Street framför restaurangen King Seafood i morse den 2 februari 2021. Gruppen gick samman för att ge bort hundratals färdigförpackade färska måltider och vatten gratis till de behövande. Pattaya har tagit itu med den andra omgången av Covid-19 som just har sett många företag öppna igår, 1 februari 2021, för första gången på en månad. Som ett resultat fann många människor i staden att de hade ont om pengar och var i behov av välgörenhet.

Evenemanget deltog och organiserades också av Mrs. Premruedi Saechow, ordförande för Issan Pattaya Association, tillsammans med Pattana Boonsawat, vice borgmästare i Pattaya.

Evenemanget använde också Covid-19-relaterade försiktighetsåtgärder som temperaturkontroller, obligatorisk mask, användning av handsprit och socialt avstånd.

Fler bilder från evenemanget finns nedan:

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/