Restaurangen Keng Bali Hai delar ut hundratals måltider till behövande i Pattaya

Pattaya-

Restaurangen Keng Bali Hai, som ligger bredvid Bali Hai Pier, gav bort hundratals färska måltider till behövande i Pattaya igår, den 6 februari 2021.
Herr Wattana Meesutha, ägaren till restaurangen Keng Bali Hai, berättade för Pattaya News att han och hans team hade gett hjälp både under den första stängningsperioden förra året och på senare tid.

Pattaya har precis återupptagit sin populära underhållningsindustri i den hårt drabbade turistberoende staden efter en månads stängning på grund av Covid-19-problem i Chonburi-provinsen. Fallen uppstod efter ett stort kluster av infektioner som härrörde från illegala spelanläggningar som sedan dess har stängts permanent.

Förra året stängdes nöjesställen från mitten av mars till juli i en stängning som ödelade branschen. Denna andra stängning, även om den var kortare, kom en dag före nyår och när staden hade börjat förbättras, särskilt på helgerna, med inhemsk turism.

Wattana uppgav att även om alla företag hade tillåtits att öppna fanns det fortfarande inga utländska turister och väldigt få inhemska turister, eftersom många fortfarande var oroliga över Covid-19-situationen i landet. Som ett resultat kämpade många människor ekonomiskt i Pattaya. Även om han sa att hans eget företag har kämpat, särskilt med tidigare stängningstider och ingen alkoholförsäljning den senaste månaden (restaurangerna var öppna under den senaste stängningen men alkohol var förbjudet fram till denna vecka) betonade han fortfarande att han ville hjälpa dem han kunde.

På evenemanget delades hundratals måltider ut till behövande. Temperaturkontroller, social distansering, maskbärande och handsprit användes också som försiktighetsåtgärder under välgörenhetsevenemanget.

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/