Phuket och Bangkok utnämnda av TripAdvisor bland de 15 mest populära destinationerna folk drömmer om att resa till när pandemin tar slut

Följande är ett pressmeddelande från Thai Tourism Authority baserat på en undersökning/lista från TripAdvisor. Uttalandena och påståendena är deras egna.

Bangkok, 8 februari 2021 – Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att kunna meddela att Bangkok och Phuket har utsetts till åttonde respektive 14:e plats bland de 15 bästa "populära destinationerna — världen" i TripAdvisors Travellers' Choice Awards 2021.

Resultatet baserades på kvaliteten och kvantiteten av recensioner och betyg från TripAdvisor-resenärer för boende, restauranger och saker att göra på destinationer över hela världen mellan 1 december 2019 och 30 november 2020. Utmärkelserna representerar var människor besökte förra året när de reste var fortfarande öppen, liksom vart de drömde om att gå medan pandemin höll dem fast hemma.

Bangkok är fortfarande en stad som måste besökas med en mycket eklektisk lista över attraktioner. När den moderna utvecklingen tränger sig djupare in i Bangkoks kulturella hjärta, serveras nu templen och marknaderna i stadens gamla stadsdel med en ny modern transportinfrastruktur som gör resor runt den thailändska huvudstaden enklare än någonsin tidigare. Detta inkluderar en ny Blue Line-tunnelbanetågförlängning till den historiska Rattanakosin Island, medan ett mer modernt och kosmopolitiskt Bangkok nu har flera restauranger med Michelinstjärnor för att komplettera sin livliga thailändska gatumatscen.

Ofta kallad "Andamans pärla", phuket är Thailands största ö. Med en imponerande kustlinje med långa sträckor av sandstrand sammanträdda av dramatiska klippformationer, har den lockat människor till sina stränder i årtionden. Det erbjuder över 30 stränder att välja mellan, många av dem lättillgängliga och med orörd vit sand och azurblått vatten. Med en mängd olika strandhotell att välja mellan, är Phuket ett naturligt val att göra två med Bangkok.

Medan resor till Thailand för närvarande är begränsade på grund av den pågående COVID-19-pandemin, tjänar TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2021 som inspiration för när globala resor igen kan bli verklighet.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/