Styvfar greps efter att ha dödat ett år gammalt barn i Si Racha, påstås för att barnet inte slutade gråta

FOTO: Si Racha News

Si Racha-

En man har gripits efter att han enligt uppgift erkänt att han misshandlat sin ettåriga och elva månader gamla styvdotter till döds i Si Racha.

Si Racha-polisen underrättades om händelsen i går (9 februarith) i ett hus i Bang Phra-distriktet.

Polis anlände till huset för att hitta den skadade kroppen av barnet. Hennes kropp visade tecken på grov misshandel, enligt Si Racha-polisen. Polisen trodde att hon dog minst en timme innan de kom.

Warangkana Kietprasong, 25, hennes mamma, grät nära barnets kropp när polisen anlände. Den misstänkte väntade på polis utanför och uppges vara samarbetsvillig.

Warangkana sa till Si Racha-polisen, "Jag har bott med min nya man Worakit 'Game' Jitprasong, 25, i ett år. Jag hade en dotter med min före detta man.”

"Worakit har varit svartsjuk på sistone och anklagat mig för att jag hade ett förhållande med en annan man. Han började överfalla mig i ett raseri. Min dotter började gråta vilket gjorde honom argare och han började slå henne också. Min dotter överlevde inte hans slag eftersom han fortsatte att slå henne på grund av att hon var rasande över att hon inte skulle sluta gråta.”

En återupprättande av brottet genomfördes idag (10 februari).

Worakit 'Game' Jitprasong, 25, ska ha berättat för Si Racha-polisen efter att ha erkänt dådet, "Babyn fortsatte att titta på mig och skulle inte sluta gråta trots att jag varnade många gånger för att sluta. Det gjorde mig arg. Jag menade inte att döda barnet, jag ville bara att hon skulle sluta gråta.”

FOTO: Si Racha News

Worakit står åtalad för mord på en minderårig. Han ska ha erkänt brotten men avböjt ett offentligt uttalande. Det är okänt om han har en advokat i nuläget. Han är kvar i polisens förvar.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.