Rayong kommer att hålla Valentine-evenemang på Rayong Aquarium för att öka inhemsk turism

Rayong –

Ett Valentinevent, "Sweet Sea Valentine Day" kommer att hållas i Rayong i helgen för att stärka den inhemska turismen.

Rayongs viceguvernör, Anan Nakniyom, sa till thailändsk press "Eventet kommer att hållas på denna alla hjärtans dag, den 14 februari, på Rayong Aquarium i Pae-distriktet, Mueang Rayong."

"Covid -19-pandemin har skadat Rayong-turismen, särskilt hotell, resorter och restauranger. Cirka 90 -100 procent av bokningarna har annullerats.” Anan fortsatte.

"Hela Rayongs ekonomi har påverkats av veckorna av Covid-19-relaterade stängningar och vi kan inte uppskatta de totala skadekostnaderna." Anan förklarade.

"Det här evenemanget syftar till att öka inhemsk turism i Rayong."

"Detta Valentinevent kommer att vara gratis inträde till Rayong-akvariet för alla tillsammans med en gratis aktivitet med att släppa snäckskal och fiskar för 250 par." Anon fortsatte.

”Det blir gratis musikframträdanden. Hotelloperatörer kommer också att tillhandahålla speciella kampanjer vid evenemanget. Naturligtvis kommer Covid-19 försiktighetsåtgärder fortfarande att äga rum som social distansering, maskbärande och temperaturkontroller. avslutade Anon.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.