Chonburi tillkännager ett nytt bekräftat fall av Covid -19, relaterat till tidigare Rayong-fall

Chonburi-

Chonburis folkhälsokontor idag (12 februarith) har meddelat ett nytt bekräftat fall av Covid – 19 Coronavirus i Chonburi.

Det nya bekräftade fallet som rapporterats idag är i Banglamung, det första fallet på nästan en månad i underdistriktet. Chonburi hade noll bekräftade fall under 11 dagar i rad fram till idag. Chonburi har nu totalt 650 fall av Covid-19

Doktor Wichai Tanasophon sa i ett offentligt uttalande, "Det nya bekräftade fallet är en nära kontakt med en familjemedlem till det bekräftade fallet igår som arbetar i Rayong."

"Båda verkar ha haft Covid – 19 under lång tid eftersom hans virusmängd verkar vara liten. Patienten är asymtomatisk. Det är osannolikt att de är smittsamma på grund av den låga virusmängden och de har en mycket begränsad kontakthistorik i området, mestadels går från jobbet till hemmet." Wichai tillade.

Inga andra bekräftade fall hittades hos 11 personer som är i samma familj som det nya bekräftade fallet som är i karantän av försiktighet. Oavsett de negativa testerna av familjemedlemmar och nära kontakter har alla isolerats och satts i karantän av försiktighet. Wichai betonade för allmänheten att inte få panik.

Rayongs folkhälsokontor igår (11 februarith) tillkännagav ett nytt bekräftat fall av Covid – 19 Coronavirus med en tidslinje relaterad till Pattaya, Chonburi.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

https://thepattayanews.com/2021/02/11/rayong-announces-one-new-confirmed-case-of-covid-19-with-timeline-related-to-pattaya-chonburi/

Rayongs folkhälsokontor har också rapporterat att hans fru är den enda andra personen som har blivit infekterad med viruset.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.