Turist faller till döds från populär synvinkel i Nong Khai

Nong Khai, Thailand-

En 52-årig man föll till sin död från en populär synvinkel vid ett tempel i Nong Khai i går eftermiddag, enligt lokala myndigheter.

Offret, Seksan Thimaphan, 52, hade tillsammans med flera vänner besökt Wat Pha Tak Seua som har utsikt över Mekongfloden när olyckan ägde rum.

Seksan ska ha tagit bilder från en sten cirka trettio meter över marken när han tappade balansen och föll, enligt vänner med offret.

Polisöverste Sujin Baosuporn berättade för associerad thailändsk press att mannen var tvungen att räddas av grupper av människor som använde rep för att rappella ner ytan på klippan. Offret kom ursprungligen från Saraburi och besökte Nong Khai med sina vänner på en inhemsk turismresa.

Stenen i fråga är en populär utsiktsplats enligt Sujin men har inga framträdande säkerhetsbarriärer på själva klippan, även om ett skyddsräcke är installerat före klippan för att förhindra människor att faktiskt klättra upp på klippytan, vilket många gör oavsett för foton .

Foto: 191 polisens räddningsenhet Facebook

 

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/