Veckoresultat för läsartalkback: Det du sa var din favoritplats för frukost i Pattaya

Gratis mat med din biljett på den nya bussen.

Nåväl, resultaten är inne.

Följande är vår veckokolumn "Reader Talkback" där vi ställer en fråga till våra läsare, vanligtvis nyhetsrelaterad och aktuell för vad som händer i landet, och sedan postar dina svar och tankar en vecka senare.

Den här veckan bestämde vi oss för att ta en time out från veckor av "seriösa" frågor och ställa en enkel fråga till dig: Vilket är ditt favoritställe för frukost i Pattaya?

Observera att vi inte sa "det bästa" eftersom det är subjektivt och baserat på individen. Vi fick några bra svar, inklusive platser som vi inte hör så mycket om. Poängen med denna fråga var att kanske introducera människor till olika potentiella matställen i Pattaya.

Här är en länk till det ursprungliga ämnet:

Reader Talkback: Var är din favoritplats i Pattaya för frukost?

Om du inte fick möjlighet att svara kan du svara oss här i kommentarerna, på våra sociala mediekanaler eller maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com.

Här är ett urval av vad DU sa, vi valde svar för mångfald, eftersom vi hade över hundra svar:

John G-Jimmy macs soi6

Tom W-Devonshire
På soi lengkee
Brukade njuta av retox på samma väg innan den stängdes
Också, kyss på andra vägen mycket bra för en thailändsk frukost

Lynda H-Pattaya, Casa Pascal.
Jomtien, Golden Monkey, Chiaypruek precis upp från Beach Road.

Lars-För västerländsk mat gillar jag min frukost på Robin Hood men om jag vill ha lite bra pris/kvalitet thaimat går jag gärna till soi Buakhow, där marknaden är (Tonys gym) där kan man varje dag välja olika färska hemlagade Thaimat bakom det lilla kaféet Amazone

Chris C-Mum i hörnet av Buakhow och soi 15. Kaffe gott, mat bra, stolar bekväma.

Burl I-Queen Victoria Hotel, Soi 6, 99B för full engelska, kan inte slås på pris eller kvalitet. Vi gjorde en undersökning av 19 platser och detta var (och är) det bästa!!

Knut J-On Dark Side Jag tror Meeting Point (soi Khaotalo), utan tvekan. I Jomtien tycker jag A taste of Norway är bäst.

Michael- För cirka 12 år sedan introducerades jag till JIMMY MACS i den berömda Soi 6 i Pattaya. När jag har varit tillbaka till Pattaya på semester har jag alltid ätit där. Den bästa engelska frukosten i Thailand. Jag hoppas att de finns där när jag kan komma tillbaka som turist (Redaktörens anmärkning-Detta var det val vi hade flest bidrag till. Många av er gillar VERKLIGEN Jimmy Macs)

Jeff- Det finns bara ett ställe du behöver gå till för frukost och all din mat, och det måste vara den hungriga flodhästen på Soi Buakhao av ​​uppenbara skäl, den engelska frukosten är utmärkt, priset är utmärkt och kvaliteten på maten är utmärkt . Menyn har något för alla, och de dagliga specialiteterna är oslagbara oavsett om det gäller frukost lunch eller kvällsmåltid, liksom godis- och dryckesmenyn. Jag har bott i Pattaya i 17 år nu, och inget annat kan jämföras. De förtjänar detta omnämnande.

Dae-Hej, jag skulle vilja nominera ett bagericafé som heter "Brödsäsong" Pattaya som en av de bästa frukostarna i stan. Det är ett familjeägt och driven företag som erbjuder internationella och thailändska rätter. De erbjuder fräscha och läckra måltider till ett mycket bra pris. Ingenting i deras meny är över 200 THB. De bakar sitt eget bröd varje dag av en tysk/thailändsk bagare som bott i Tyskland i över 20 år. Min favorit är deras Hash Brown-frukost. De erbjuder även frukostar med tyska korvvarianter. Högt rekommenderad.

Daryl-engelsk frukost på den hungriga flodhästen på Soi Buckow. Tillbringade 3 år i Pattaya. Min favorit. (Vi hade många röster på även denna redaktör)

Brian-Nags Head, fantastisk frukost med Eggs Benedict som är absolut bäst och i världsklass.

Peahead-Hej, mitt favoritställe för frukost är i Sailor Bar, Soi 8 Pattaya. Härlig mat, bra service, och till ett extremt lågt pris – min absoluta favorit; om jag bara kunde vara där nu!!

Robert - Jag har lagt mina val i kategorier eftersom utbudet av matkostnader och kvalitet är stort. Budgetpris men okej - Hungry Hippo Bra värde och konsekvent - Baka och brygg Skäm bort dig själv och bra kvalitet - La Baguette

Alex-Sportsman, Bake N Brew, Sands Cafe, Nickys, De är mina vanliga platser och Robin Hood har nu också höjt sitt spel rejält.
Steve C-Sportsman
Det var allt för denna vecka tack för alla svar och diskussioner. Vår nya talkback kommer att publiceras imorgon med en helt ny fråga!
Sändning
Användarrecension
3.75 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/