Thailand välkomnar den första gruppen utländska turister från Sydkorea under golfkarantänskampanj i kväll

Nationella -

Den första gruppen av 41 sydkoreanska turister är planerad att anlända till Thailand ikväll, den 19 februari, under en golfkarantänkampanj, godkänd av Thailands turistmyndighet (TAT).

De kommer att avgå direkt från Incheon International Airport kl. 7:05. (lokal tid) via Korean Air till Suvarnabhumi flygplats klockan 11:20, enligt TAT:s biträdande direktör Jiranee Poonnayom. 

Hon sa: "TAT hade arbetat med Arirang Tourist Agency som är specialiserat på golfturism i Sydkorea för att välkomna den första gruppen golfturister i Thailand. Många sydkoreaner tyckte att kampanjen var mycket intressant och ansökte om golfkarantän.”

Alla inkommande golfare planerar att stanna i minst två månader. De kommer att tillbringa sina första 14 dagars karantän på Athitaya Golf Course i Nakhon Nayok-provinsen innan de går till en annan golfbana på Athitaya Golf Course i Chiang Mai.

  Det uppskattas av TAT att Thailand under deras två månader långa vistelse kommer att generera en betydande inkomst från gruppen av turister och om det lyckas kommer fler grupper att anlända inom en snar framtid. För dem som är intresserade av golfkarantän kan man ansöka och fråga om detaljerna med sin lokala ambassad eller konsulat. Pattaya News noterar att inte alla länder är kvalificerade, särskilt de som anses vara "högrisk".

Foto med tillstånd: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
2.5 (2 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.