Har du problem med att se oss på Facebook i Australien? Här är varför och några alternativ.

FILFOTO: Pattaya Marine Office

 

Har du problem med att se oss i Australien på Facebook?

Vi har fått några meddelanden från läsare i Australien som säger att vår Facebooksida för The Pattaya News och TPN National inte var synliga. (Detta verkar dock inte universellt, eftersom vissa har sagt att de kunde göra det eller att tjänsten senare återställdes.)

Facebook är för närvarande i ett "snack" med den australiensiska regeringen över föreslagna medierelaterade lagar som måste hantera eventuella betalningar för att dela eller publicera australiensiska relaterade nyheter på deras plattform. Som ett resultat har de implementerat block som i huvudsak gör att delning av australiensiska nyheter eller visning av dem inte är tillgängligt för många (de flesta) stora nyhetswebbplatser. De har också implementerat blockeringar på många internationella nyhetsleverantörer.

Även om vi inte täcker australiska nyheter i allmänhet och är lokala, regionala och nationella i Thailand med begränsade världsnyheter, verkar det som om tvisten har påverkat oss på åtminstone något sätt för vissa tittare i Australien.

Om det här är du ville vi påminna dig om några av de andra fantastiska sätten att läsa vårt innehåll eller följa oss i vår signatur nedan. Alla våra nyheter kan också följas på RSS-flöden som Google News, Feedly eller Feedburner.

Vi lägger också upp alla våra videor från Facebook på Tiktok, Youtube och större videor på vår hemsida under avsnittet Videos.

Vi är väldigt livliga på Twitter och har även en privat Line-grupp för senaste nyheter som du hittar här: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/