En massiv brand bröt ut i plastfabriken i Samut Prakan i går eftermiddag, en ska enligt uppgift vara skadad

Samut Prakan –

En lokal brandman ska ha skadats efter att en brand uppslukade en plasttillverkningsfabrik i Bang Pu-distriktet i Samut Prakan-provinsen igår eftermiddag, den 19 februari.

Ett team av Bang Pu-brandmän tillsammans med 15 vattenbilar anlände till platsen efter att en brand med böljande moln av tjock rök uppslukade fabriken strax efter att en kraftig explosion hördes vid 12:30-tiden.

Branden ska ha spridit sig snabbt över 3,200 XNUMX kvadratmeter av fabriksområdet när fabriksägaren och hans anställda misslyckades med att släcka branden och tillkallade de lokala brandmyndigheterna för omedelbar hjälp.

Besättningen tillbringade mer än 3 timmar för att framgångsrikt släcka branden, som fullständigt förstörde fabriken och plasten och tillhörande kosttillskott inuti. En brandman ska ha skadats under räddningsaktionen och fördes därefter till ett lokalt sjukhus.

Enligt en anställd trodde man att en kortslutning inne i fabriken hade utlöst branden medan en grupp arbetare arbetade, vilket orsakade brandutbrottet som spred sig snabbt och blev utom kontroll.

Den lokala polisen utreder skadorna och brandorsaken. Skadorna är ännu inte uppskattade, enligt polisen.

Foto med tillstånd: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.