Pattaya tar emot 21 luftkonditionerade bussar för allmän skoltransport, utbildning

Pattaya-

Regeringen i Pattaya City har fått 21 luftkonditionerade bussar idag att använda för Pattaya Citys offentliga skolsystem och övergripande utbildningsändamål, såsom transport.

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume sa till The Pattaya News idag (24 februari)th) att stadens ledare hade fått 21 luftkonditionerade bussar totalt, med varierande storlekar och kapacitet.

Borgmästaren tillade i en kort intervju till den lokala pressen, "Pattaya City har godkänt en budget på 57 miljoner baht för utbildningsändamål för att utveckla modern skoltransport och ledning i Pattaya."

"Dessa bussar syftar till att underlätta lärande utanför skolor för elever i Pattaya City som kommer att användas under 2021 års termin. De kommer att användas för studiebesök, transporter och övergripande stöd för skolsystemet som saknar en aktuell central transportinfrastruktur.” Borgmästaren avslutade.

Bussarna kommer att tilldelas varje offentlig skola i Pattaya-området med hjälp av lokala tjänstemän, tillade borgmästaren.

Berättelse av The Pattaya News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.