Ramayana Water Park i Pattaya för att hålla Songkran-festivalen

Pattaya –

Ramayana Water Park i Pattaya kommer att hålla ett Songkran-festivalevent i april, det första tillkännagivandet av större evenemang i Pattaya-området eftersom situationen för Covid-19 fortsätter att förbättras i Thailand som helhet.

Evenemanget heter 'Songkran – Wanlai' eller 'Thailand Wonder Wave'.

Evenemanget kommer att ha non-stop konserter från 70 sångare och dansare med fulla alternativ av ljus och ljud.

Det blir en 'Mega Wave' med 'Water Projections' mitt under konserterna. Evenemanget kommer också att innehålla speciella ljusshower och aktiviteter.

"Songkran – Wanlai"-festivalen kommer att hållas i Ramayana Water Park i Pattaya från den 15 aprilth till april 19th.

Lista över sångare och band är

COCKTAIL / BURIN / AE JIRAKORN / NONT TANONT / POWER PAT / V VIOLETTE / ZOM MARIE WONDERFRAME / INK WARUNTORN / TILLY BRIDS / TATOO COLOR / SÄSONG FEM / ZEAL CLASH / MEYOU / J JETRIN & JAONAAY / JAONAAY / OAIZANUM / OAIZANUM KALA / POLYCAT / GOLF- HERO / SILLY DAX / PARADOX / THE TOYS / MODERNDOG

Biljetter kan köpas på https://www.ticketmelon.com/thailandwonder…/songkranwanlai

För mer information besök Facebook: Thailand Wonder Wave

Pattaya News noterar att tjänstemännen i Pattaya City ännu inte har beslutat om staden kommer att stå värd för ett officiellt Pattaya Songkran-evenemang och enligt uppgift diskuterar möjligheten och övervakar situationen med Covid-19. Men vid denna tidpunkt, om situationen fortsätter att förbättras är det troligt att ett evenemang hålls i någon form. Förra året ställdes festivalen in på grund av Covid-19.

Songkran är det thailändska nyåret och den största högtiden i landet.

Berättelse av The Pattaya News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.