Pattaya tar emot 1,000 XNUMX set mat från leveransföretag och kinesiska affärsmän för välgörenhet och behövande

Pattaya-

Pattaya City har fått 1,000 XNUMX uppsättningar nödvändiga föremål från Gokoo leveransföretag och kinesiska affärsmän att ge till behövande i Pattaya, enligt Pattaya Citys ledare och representanter från båda företagen.

En donationsceremoni i Pattayas stadshus idag (2 marsnd) leddes av en representant för Gokoo Mr. Poonsap Mangklard och associerade kinesiska affärsmän som bor i Pattaya.

Tusen uppsättningar nödvändiga föremål som bestod av snabbnudlar, ris och matolja donerades till Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume för att ge till behövande i Pattaya-området.

Borgmästare Sonthaya sa till donatorerna och The Pattaya News, "Tack till Gokoo leveransföretag och kinesiska affärsmän som bor i Pattaya för denna vänliga donation under dessa svåra tider i området på grund av Covid-19."

"Gokoo och deras partners har redan donerat 4,000 26 set torkad mat till behövande i Pattaya sedan den XNUMX februarith. Vi uppskattar verkligen deras hårda arbete och dessa set med mat kommer att delas ut till de mest behövande i vårt område.” Det uppgav borgmästare Khunplume.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan

 

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.