Gångstigar och träningsområden på Pratumnak och "Big Buddha"-kullen ska renoveras och förbättras, säger Pattayas borgmästare

Pattaya, Thailand-

Gångvägar och gångvägar vid Khao Phratumnak – Khao Phra Bat (Buddha Hill) kommer att renoveras, repareras och förbättras enligt Pattayas borgmästare som talade med Pattaya News under den gångna helgen om den föreslagna utvecklingen av området.

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume sa till lokala nyhetsmedia och The Pattaya News, "Vi fokuserar på att utveckla anläggningar och förbättra människors liv samtidigt som de ger dem möjlighet att förbättra sin hälsa. Vi har arbetat med flera projekt, inklusive sportarenor och en ny allmän park i Jomtien, men vill också åta sig att renovera och förbättra befintliga områden som träningsområdena och gångvägarna på Pratumnak Hill och Buddha Hill."

"Gångstigar, gångvägar och träningsutrustning på båda kullarna kommer att renoveras och de första förslagen är nu i preliminära faser med relevanta myndigheter. Vi hoppas att arbetet kan slutföras i slutet av detta räkenskapsår.” avslutade borgmästaren.

Borgmästaren uppgav också att andra förbättringar på kullarna också diskuterades, inklusive förslag på "genomskinliga" glasgångar som en turistattraktion nära skylten Pattaya City och en övergripande renovering av parkområdet nära landmärkesskylten.

Pattaya News noterar att borgmästaren inte direkt tog upp ett vanligt klagomål om området från lokala invånare angående ett stort antal gatuhundar som har vistats i och runt parkerna som har drivit på regelbundna och heta debatter och klagomål på sociala mediekanaler med människor som har drastiskt olika åsikter om vad som bör göras åt djurpopulationen.

Berättelse av The Pattaya News, Foton av Sophon Cable TV

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.