Bläckfiskfiskare hakar en ovanlig fångst i Pattaya Bay - en väska full med dussintals bankomater och ID-kort

Pattaya-

En lokal bläckfiskfiskare i Pattaya-området fick en ovanlig fångst under den gångna helgen när han hakade fast en plastpåse som hade över femtio ID- och bankomatkort.

Mr. Somphong Toephong, 32, från Chaiyaphum, lämnade in en anmälan till Pattaya City Police med väskan under helgen. Mer än 50 ID-kort, körkort. och bankomatkort hittades i väskan. Han hade krokat påsen medan han var ute och fiskade bläckfisk i Pattaya Bay över natten och blev förvånad över att hitta det unika innehållet inuti.

Somphong sa till Pattaya-polisen, "Jag fiskade efter bläckfisk nära Pattaya Beach Road igår tidigt på morgonen (7 marsth) ."

”Jag känner att jag fångade något ovanligt tungt. Först var jag upphetsad och trodde att jag hade säkrat en stor bläckfisk eller fisk, men upptäckte sedan att jag hade krokat en flytande väska som innehöll dussintals personliga ID-kort samt bankomatkort. Korten var för många olika personer och verkade inte ha gått ut.” avslutade Somphong.

Polisen i Pattaya utreder för att identifiera om kortpåsarna stals innan de dumpades i havet. De kontaktar också ägarna av korten för att avgöra om de eventuellt hade rapporterat förlusten eller låtit utföra några bedrägliga transaktioner utan deras tillåtelse.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Annonser från optAd360

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.