Chonburi-föraren kör på tre andra bilar, välter sitt fordon, misstänkt för illegal droganvändning

Chonburi –

En invånare i Chonburi skadade tre andra bilar och välte sin egen i en stor olycka under den gångna helgen som myndigheterna misstänker orsakades av användning av illegala droger.

Mueang Chonburi-polisen underrättades om olyckan lördagen den 6 mars under den gångna helgen på förbifartsvägen i Baan Suan-distriktet runt solnedgången.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta en vält svart sedan liggande mitt på vägen. Tre andra fordon skadades i närheten, även om deras förare inte skadades.

Inuti hittade räddningspersonal en skadad man, Chatchai Thaijiam, 35. Mannen uppgavs vara osamarbetsvillig med räddningsarbetare och räddningspersonal. Räddningspersonal uppgav att mannen agerade "misstänksamt och verkade söka igenom sitt skadade fordon efter en okänd ägodel."

Polisen i Mueang Chonburi tog med våld bort föraren från fordonet och hittade senare ett litet paket som är under utredning.

En av de andra förarna vars fordon blev påkörd under olyckan, Komsan Panklang, sa till polisen, "Mr. Chatchai kraschade bak i en lastbil i hög hastighet, vilket fick mig att krascha in i honom och orsakade ytterligare en påhopning.”

Chatchai hävdade att ett däck på hans bil exploderade och orsakade olyckan. En besiktning av hans fordon visade dock att inga däck skadades. Chatchai ska ha nekat äganderätten till paketet som hittades i hans fordon och, enligt polisen, verkade han vara påverkad av droger eller andra substanser.

Chatchai omhändertogs av Mueang Chonburi-polisen för att testas för potentiell droganvändning, även om åtal ännu inte har väckts. Resultaten av drogtestet släpptes inte omedelbart till lokalpressen.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.