Pattaya kommer att hålla flera marina sporttävlingar under de kommande två månaderna på Jomtien Beach

Pattaya –

Pattaya är redo att hålla flera marina sporttävlingar för att öka turismen från denna månad och nästa månad på Jomtien Beach.

Pattaya Citys vice borgmästare Pattaya Boonsawat sa till The Pattaya News, "Pattaya City tillsammans med Windsurfing Association of Thailand, Paddle Board Association, Jet Ski Association och Pattaya Windsurfing Association kommer att hålla marina sporttävlingar den 26 marsth till mars 28th och den 3 aprilrd till april 4th på Jomtien Beach.” Pattana uppgav.

"Tävlingen syftar till att stärka Pattayas turism och stödja Pattayas sport att bygga upp till internationella nivåer." Pattana lade till.

"Det kommer att hållas tre tävlingar totalt som är vindsurfing, paddelbrädor och jetski-tävlingar." Pattana förklarade.

"Många människor är med i dessa tävlingar från hela Thailand. Vi är förberedda och redo att välkomna alla deltagare.” avslutade Pattana.

Inträde för att observera evenemanget är gratis och scheman kommer att publiceras på Jomtien Beach på thailändska och engelska enligt arrangörerna.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.