Till ett kärleksfullt minne av välkände Pattaya ex-pat Michael "MC" Calm

Pattaya, Thailand-

Pattaya förlorade en av sina egna under den gångna helgen när den lokala ex-pat Michael "MC" Calm gick bort över natten lördagen den 13 mars 2021 av en personlig medicinsk nödsituation.

Michael var för alla som tillbringade tid i barbranschen i Pattaya ett synligt och leende ansikte, välkänt av nästan alla barchefer i staden och en före detta barchef själv på flera anläggningar under det senaste decenniet.

Michael, 62, ursprungligen från Kalifornien i Amerika, älskade staden Pattaya och alla karaktärer och människor som tar sig hem.

Han levde livet fullt ut och kunde alltid ses med sin favoritöl, Chang, i handen när han besökte fester, evenemang och arenor över hela Pattaya. Michael gjorde alltid sitt bästa för att göra vilken födelsedag, jubileum eller annat stort evenemang som helst i staden.

Michael led inte av negativitet eller klagomål om Pattaya och älskade verkligen staden. Han kunde också ofta ses på Pattaya Beach i solnedgången, ta bilder och njuta av en solnedgångsöl. Han älskade solnedgångarna i vår vackra stad och fann alltid skönhet där många andra ofta hittade fel, en del av hans charm.

Michael älskade bilder...ibland för mycket, men han älskade dem och älskade att vara med i dem och kommer att leva vidare i många fina minnen. Sociala medier över hela staden och grupper och anslagstavlor har översvämmats av hyllningar och minnen under den senaste helgen eftersom han var en av de mest fotograferade personerna i staden och det verkar som om nästan alla hade ett foto med honom vid ett tillfälle.

Michael skulle inte ha velat att folk skulle vara ledsna eller upprörda. I själva verket, eftersom han hade en sådan glädje för livet, skulle han uppmuntra dig att leva det, hålla dig lugn och ta en Chang-öl.

Han efterlämnas av sin mor, syster, bröder och andra släktingar i Amerika. Begravningsuppgifterna är följande:

Begravningsgudstjänsten för Michael MC Calm kommer att hållas i Wat Chai Mongkron på Pattaya Tai / South Pattaya Road tisdagen den 23 mars klockan 3.

Alla är välkomna att vara med och fira Mikes liv, och det blir även en liten samling på stranden dagen efter. Detaljer kommer att lämnas vid tjänsten.

Det kommer att finnas en donationslåda ut för de som vill bidra till alla kostnader, och om det finns någon kvar över familjen och de som de utsett att sköta utgifterna kommer att bestämma en välgörenhetsorganisation att donera den till. Detta är naturligtvis absolut inget krav men uppskattas.

Wat Chai Mongkron
https://maps.app.goo.gl/94SBiTwH2rHew8ge6

Michael kommer att vara saknad, men medan han var här kunde han påverka många av oss. Vila i frid Michael.

Adam Judd, 2021.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/